Ayou's FotoPage

By: Ayou Faiz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Thursday, 7-May-2009 05:01 Email | Share | | Bookmark
Solat Time

 
 
 
View all 18 photos...
Pics ni diambil lepas mummy solat zohor... dorang sibuk nak solat sama...


Thursday, 7-May-2009 04:56 Email | Share | | Bookmark
Jusco Equine

 
 
 
View all 18 photos...
saja2 kami bawa anak2 main kat playland Jusco...


Thursday, 7-May-2009 04:26 Email | Share | | Bookmark
Family Outing at mid Valley megamall

Pizza Hut
 
makan time
View all 12 photos...
ptg lepas clutch putus tu kak Lily ajak gi mid valley, pukul 6 ptg baru kami pergi.. menyempit2 dalam Aveo... semlm gi Ikea, hari ni gi shopping lagiii.... yi haaaaaa....


Thursday, 7-May-2009 03:47 Email | Share | | Bookmark
Outstation di Raub

dalam perjalanan
 
nice
View all 30 photos...
Daddy kena outstation ke Raub, kami pun ikut, cuti mengajar sehari..


Thursday, 7-May-2009 03:04 Email | Share | | Bookmark
Clutch WPN6615 putussss

aumm... cakkk
Daddy n Darlene
sayang adikkk...
View all 36 photos...
masa kejadian tu... kami nak bawa atin pergi berubat kat Kajang... tiba kat simpang dekat dgn San Francisco Pizza kat Seksyen 8 tu tiba2 Daddy kata tak boleh masuk gear... clutch mcm loose...kami pun berhenti tepi jalan, call Toyota Assist... lama jugak lar menunggu tow truck tu dtg... merasa lah kami di tow...sib baik Toyota Service Bangi dekat jer... tapi tutup pulak... kenalah tinggal WPN6615 kat sitoo... uwaaaaa sedey2... tak pernah WPN6615 berjauhan dari kami... he he he he pasru tunggu kak Lily datang ambik lar....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net